ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματός μας έχει σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας καθώς και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις. Με την επίσκεψή σας, και την απόφασή σας να προχωρήσετε σε μια αγορά, αποδέχεστε αυτομάτως ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής, είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e–mail address) κ.λπ. Όλα τα ανωτέρω καταχωρούνται σε βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η εταιρεία μας, ακολουθώντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες, που μας εμπιστεύεστε.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό κατάστημά μας σε συνεχή βάση, όμως διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε στο e-shοp κάποιο είδος που έχει εξαντληθεί. Σε περίπτωση που έχουμε παραγγελία σε είδος που έχει εξαντληθεί ενημερώνουμε τον πελάτη για τυχόν τροποποίηση της παραγγελίας, ή ακύρωση ή για τη νέα ημερομηνία παράδοσης αν το επιθυμεί. Η ακύρωση γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής των παραγγελιών σας:

1. Με πιστωτική κάρτα
Δεχόμαστε κάρτες VISA, ELECTRON VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS και DINERS. Η συναλλαγή σας γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK, για τη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όταν λοιπόν επιλέξετε τρόπο πληρωμής "με πιστωτική κάρτα", γίνεται εκτροπή στη σχετική διεύθυνση της τράπεζας EUROBANK, με την οποία κάνετε την αποδοχή χρέωσης της κάρτας σας, και η οποία μόνο λαμβάνει και διαχειρίζεται τα προσωπικά σας στοιχεία. Το κατάστημά μας λαμβάνει μόνο μια εντολή από την τράπεζα ότι έχετε αποδεχτεί τη συναλλαγή, και εφόσον εφόσον η παραγγελία σας είναι 100% διαθέσιμη και έτοιμη προς αποστολή, γίνεται η επιβεβαίωση στην τράπεζα και η τελική χρέωσή της.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ανεξάρτητα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Η διαδικασία είναι η εξής:

α. Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο σύστημα
β. Καταθέτετε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς
γ. Μας στέλνετε με fax ή με mail (shop@naish.gr) το καταθετήριο ή μας ενημερώνετε για την κατάθεση (τηλεφωνικώς ή με e-mail) ώστε να την βρούμε στο σύστημα και να προχωρήσουμε στην απελευθέρωση και την αποστολή της παραγγελίας.

Eurobank: 0026 0053 75 0200587919 (IBAN: GR1302600530000750200587919)
Πειραιώς: 5010 091093 743 (IBAN: GR6501720100005010091093743) 

3. Με αντικαταβολή. 
Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας είτε στο courier "Γενική Ταχυδρομική" με μετρητά (δες τρόποι αποστολής) ή στο κατάστημα εφόσον επιλέξετε "παραλαβή από το κατάστημα" με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση αποστολής με πρακτορείο δεν είναι δυνατή η αποστολή με αντικαταβολή.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή της παραγγελίας σας και εφόσον τα προϊόντα υπάρχουν σε stock γίνεται στην περίπτωση αποστολής με courier “Γενική Ταχυδρομική” σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της, ενώ στη περίπτωση αποστολής με Πρακτορείο μεταφορών σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείστε να ενημερώνετε την εταιρεία μας σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (κατοικία, επωνυμία εταιρείας, όροφο, αριθμό γραφείου κλπ), όπου τούτο χρειάζεται. Η Εταιρεία απαλλάσσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα Σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις παραγγελιών. Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνείστε μαζί μας για συνεννόηση.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 100 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. 
2. Για παραγγελίες αξίας μικρότερης των 100 ευρώ, το κόστος αποστολής με «Γενική ταχυδρομική είναι 6€ για αποστολές εντός Αττικής και 8€ για την υπόλοιπη Ελλάδα
3. Οι αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής 3 τρόπους: 
α. Με courier “Γενική Ταχυδρομική:» για προϊόντα μικρού όγκου. 
β. Με πρακτορείο μεταφοράς ή με courier για αποστολές στην επαρχία για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου. 
γ. Παράδοση από εμάς εντός Αττικής για ογκώδη προϊόντα.
δ. Παραλαβή από το κατάστημα, στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, Δευτέρα,Τετάρτη, Σάββατο 10:00-15:00 / Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 10:00-14:30 17:30-20:30>
4. Στην περίπτωση αποστολής με «Γενική Ταχυδρομική» σε δυσπρόσιτη περιοχή, όπως αυτή ορίζεται από την «Γενική Ταχυδρομιή», το δέμα παραμένει στο πλησιέστερο γραφείο της «Γενικής Ταχυδρομικής» της περιοχής σας για παραλαβή από εσάς. 
5. Σε ειδικές περιπτώσεις το κόστος μεταφοράς θα υπολογίζεται κατά περίπτωση και πάντα σε συνεννόηση μαζί σας.
6. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και η παράδοσή του στο αρμόδιο πρακτορείο μεταφορών, θεωρείται παράδοση στον αγοραστή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, παραβιασμένη συσκευασία, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της Ιστοσελίδας μας μπορούν να γίνουν εντός προθεσμίας 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα και προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις : 
1. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία οφείλεται σε εμάς, έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν εμάς. 
2. Επίσης, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη
Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους. 
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο marketing@forward.gr  ή τηλεφωνήστε μας στο 210 6856937. Παρακαλώ επικοινωνήστε οπωσδήποτε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίζεται την ορθότητα των πληροφοριών αυτών των ιστοσελίδων, χωρίς να αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στις παρούσες ιστοσελίδες. Ο παρών διαδικτυακός χώρος, οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτόν παρέχονται "ως έχουν", χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Πιθανά τυπογραφικά λάθη στην τιμή του κάθε προϊόντος, είναι δυνατό να επισημανθούν από εκπρόσωπο μας πριν την τελική χρέωση και παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγή τιμών σε καθημερινό επίπεδο, χωρίς κάποια ειδοποίηση, αν κριθεί αναγκαίο, στα πλαίσια της αγοράς και της συνολικής πολιτικής που έχει. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ

Δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει αμέσως ή εμμέσως, ή με οποιοδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του διαδικτυακού χώρου μας. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς αναφέρονται: οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του διαδικτυακού χώρου μας.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ

Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, παρέχονται μόνο για τη διευκόλυνση και ενημέρωσή σας και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει την έγκρισή μας. Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε αυτές, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Δεν ευθυνόμαστε για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το e-shop λειτουργεί συνεχώς και παραδίδει εμπορεύματα τις εργάσιμες ημέρες.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και του παρόντος διαδικτυακού χώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στις ιστοσελίδες αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, εκτός και αν ο Νόμος ορίζει διαφορετικά. Είναι παράνομη η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου και ιστοσελίδων χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή μας.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας, διέπονται από το Ελληνικό, το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. 
Για την επίλυση κάθε διαφοράς αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.